Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Θερμή υποδοχή Γιάννη Μίχα στα Καμίνια

Περιοδεία σε γειτονιές των Καμινίων κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και συζητήσει με πολλούς κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας.

Ο κ. Μίχας που έτυχε της θερμής υποδοχής των πολιτών, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του στον α’ γύρο των εκλογών και κάλεσε τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες σε πάνδημη συμμετοχή για να γυρίσει ο Πειραιάς οριστικά σελίδα.

Τώρα ψηφίζουμε για Δήμαρχο σημείωσε ο κ. Μίχας, απευθύνοντας ανοικτό κάλεσμα, τόσο σε όσους μετείχαν αλλά και στο πολύ μεγάλο μέρος των πολιτών που για διάφορους λόγους δεν προσήλθε στις κάλπες, με αποτέλεσμα η αποχή στον Πειραιά να καταγράψει ποσοστά της τάξης του 54,5 %.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία» πραγματοποίησε επίσκεψη και σε ΚΑΠΗ της περιοχής κατά τη διάρκεια της οποίας συνομίλησε με τους παρευρισκομένους, τόσο για τα προβλήματα της πόλης όσο και για τους τρόπους με τους οποίους ο Δήμος μπορεί να αγκαλιάσει με περισσότερη μέριμνα και φροντίδα την γ’ ηλικία.
Το απόγευμα ο κ. Μίχας θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά (οδός Σωτήρος) στο β’ διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου